Donna Lopiano, tidligere University of Texas -annonse så vel som en leder for kvinners rettigheter i collegiate friidrett, bare nylig sendte ut overholdelsen av Missive i hennes funksjon som president i Drake Group.

Ny vedtok lovgivning gir college -idrettsutøvere sjansen til å tjene betydelig inntjening ved å tjene penger på navnene, bilder så vel som likheter (NIL) med produktpåtegninger, opptredener for regionale virksomheter, leksjoner eller klinikker for å etablere idrettsutøvere, så vel som mer. Imidlertid realitetene i fortid så vel som å fortsette mindre positiv behandling av kvinnelige idrettsutøvere i områder som betydelig påvirker privat merkevarebygg Nil sjanser for kvinnelige idrettsutøvere hvis de holder seg uadressert. Når institusjoner begynner å etablere nils som den nyeste “mynten” i rekruttering Å ta en baksete til menns fotball så vel som menns basketball med mindre atletiske avdelinger endrer sine måter.

“Drake Group utstedte en omfattende uttalelse som skisserer institusjonenes tittel IX -forpliktelser, samt oppfordret høyskoler samt universiteter til å reparere promotering, publisitet, samt rekruttere ulikheter som er viktige for null -inntektsutviklingen for sine college -idrettsutøvere. Videre bestemte Drake de lignende egenkapitalforpliktelsene til konferanser, nasjonale idrettsstyrende foreninger, samt tredjeparts industribedrifter hadde, så vel som drevet av slike enheter, så vel som tredjeparts industribedrifter som opererte på vegne av institusjoner. Til slutt krevde Drake institusjoner for å trenge spesifikke typer nylig anerkjente enheter som “null kollektiver” (tredjepartsagenter for friidrettsinteresser organisert for å støtte, eller som i sannhet støtte, Verdensmesterskapet i fotball Skjorter rekrutteringssuksessen til sine respektive institusjoner ved å tilby null betaling eller annen fordelene for potensielle kunder så vel som nåværende idrettsutøvere) for å behandle mannlige så vel som kvinnelige idrettsutøvere likt. Institusjoner skal ikke hjelpe tredje feiringer eller på annen måte indirekte bryte tittelen IX eller dens ånd, enten det Nederlands herrelandslag i fotball Skjorter er med forståelse av passivitet, oppmuntring eller annen aktiv ulik involvering i områder som negativt vil påvirke kvinners null muligheter.

“Gjennom innstillingserklæringen skiller Drake seg grundig mellom verdsettelsen av medierettigheter eller NIL -avtaler som er diktert av markedet, samt ikke administrert av institusjonen, på den ene siden, så vel som Sanfrecce Hiroshima Skjorter institusjonens innsats for å tilby lik reklame, promotering, promotering , rekruttering, så vel som eksponering, derimot. Institusjonens tittel IX -ansvar er å påviselig søke lik TV -eksponering til virkelig markedsverdi samt tilby lik promotering, publisitet, samt rekruttere støtte til sin mannlige så vel som kvinnelige idrettsutøvere. Tilsvarende bør institusjoner gjøre nøyaktig samme innsats for å støtte null sjanser for mannlige så vel som kvinnelige idrettsutøvere i stedet for å generere nøyaktig samme kompensasjon.

“Drake Group oppfordrer alle collegiate atletiske programmer til å tro dypt om metoder for å gjøre denne nye arenaen – inntektsgenerering av NILS – en spillveksler med hensyn til egenkapital.”

Klikk her for en fullstendig kopi av innstillingserklæringen.

Dele denne:
Facebook
Twitter
E -post