National Football League kunngjorde i dag disiplin av tre spillere for å ha krenket sammen utviklet og administrert NFL-NFLPA COVID-19-protokoller.

Tampa Bays Antonio Brown og Mike Edwards har hver blitt suspendert uten å betale for de neste tre kampene. Helt gratis agent John Franklin III, hvis den er signert av en klubb, er også ikke kvalifisert til å spille i de neste tre kampene. Alle de tre Olympique Lyonnais Skjorter spillerne har akseptert disiplinen og frafalt deres beste av appell. Suspensjonene er effektive umiddelbart.

NFLPA representerte de tre spillerne under en felles NFL-NFLPA-gjennomgang til de nylige påstandene om at spillerne feilrepresenterte sin vaksinasjonsstatus under NFL-NFLPA Covid-19-protokollene. Denne gjennomgangen støttet disse påstandene og fant ut at de tre spillerne krenket protokollene.

NFL og NFLPA sa i en felles uttalelse: “Helse og sikkerhet for spillere og personell Flamengo Skjorter er vår topp prioritet. Protokollene ble utviklet i fellesskap og samarbeidet med våre respektive eksperter for å garantere at vi øver og spiller fotball så trygt som mulig under den pågående pandemien. NFL-NFLPA forsterker Argentinas herrelandslag i fotball Skjorter i fellesskap deres engasjement og understreker i tillegg betydningen av streng overholdelse av protokollene for å ivareta trivselen til alle som er forbundet med NFL. ”

Dele denne:
Facebook
Twitter
E -post