i et søksmål anlagt av Patrick Spearman, tidligere administrerende direktør, samt Kevin McHale, tidligere daglig leder for MN Timberwolves, sammen med andre Envoy Investorer, en distriktsdommer avviste Glen Taylors forsøk på å avvise erklærer for svindel samt andre triggere av handling Taylor har å gjøre med i forbindelse med Envoy Medical. Mr. Taylor er eier av Minnesota Timberwolves, samt rapportert å være den rikeste personen i staten.

Da situasjonen opprinnelig ble innlevert, avviste Glen Taylor så vel som Brent Lucas, nåværende administrerende direktør i Envoy, begge påstandene i passformen som erklærte at Taylor deltok i “selvhåndtering” som overholdt en serie forretningstilbud Ecuadors herrelandslag i fotball Skjorter som ga Leicester City Skjorter Taylor Managing of the Company . Taylor så vel som de andre tiltalte ba distriktsdommeren om å avvise alle erklærer mot dem. Men i en ordre 24. november 2020 avviste retten denne forespørselen samt tillatt hele Spearman så vel som McHales erklærer å fortsette mot Taylor så vel som de andre tiltalte, inkludert erklærer for svindel samt brudd på fiduciær plikt i Forbindelse med utsending.

Når det gjelder forsikringskravet for svindel, observerte retten at investorenes “hevder at tiltalte utpekte fordelene med [Taylors] favoriserte aksjeutstedelse, og antydet at avtalen ville ‘skape konkret aksjonærverdi’, samt at dette var usant siden den Utstedelse vil faktisk utvanne en slik verdi. ” I lys av dette avgjorde retten at investorene “har lovet et forsikringskrav for svindel under Minnesota -loven.”

Når det gjelder erklæringene om brudd på tillitsplikten, bemerket retten at Taylors argumenter var “ikke tilstrekkelige til å avvise forsikringskravet ved dette spesifiseringen av saksgangen.”

Patrick Spearman, en av initiativtakerne til denne rettssaken, telefonsamtaler dommerens kjennelser “betydelig.” Ifølge Spearman, etter at søksmålet ble satt i gang, fortalte Glen Taylor til Minneapolis Star Tribune i publikasjonen 4. februar 2020 “Jeg avviser Serbias herrelandslag i fotball Skjorter disse påstandene”, men dommeren avgjorde nylig at Discovery vil fortsette på alle påstander. Spearman sa videre: “Vi tror dette vil utstråle et lys over Glen Taylors tvilsomme omgang. Jurymedlemmer liker ikke når milliardærer prøver å dra nytte av ærlige andre aksjonærer. ”

Spearman så vel som andre aksjonærer er representert av advokat David Wille fra Baker Botts LLP

Dele denne:
Facebook
Twitter
E -post