Når det gjelder å finne Yokohama F. Marinos Skjorter din passform, er motivasjonen nøkkelen. I følge U.S. Department of Health and Human Services trener ikke mer enn 80 prosent av amerikanerne så mye de burde. I tillegg til å finne noe du elsker å gjøre – enten det er å gå, løpe eller svømme – har vi funnet ut at den kraftigste motivatoren i din treningsreise er å ha noen ved din side. Som en Fitbit-bruker er online grupper en fantastisk måte å starte, og lokale personlige klasser med Fitbit-samfunnet kan hjelpe deg med å bygge ditt støttenettverk, men snart vil det være et annet motivasjonsnivå å legge til treningsarsenalet ditt. Det er derfor vi er glade for å kunngjøre vårt partnerskap med Bitmoji.

Hva er bitmoji -klokke ansiktet?

Hvem er bedre å heie på deg enn en liten, uttrykksfull tegneserieavatar rett på håndleddet? Med dette nye partnerskapet vil du kunne lage et dynamisk klokke ansikt som er designet for å hjelpe deg med å tråkke mens du oppfordrer deg til å logge ting som mat og vann, slik at du kan holde deg ansvarlig og på banen.

Dette klokke ansiktet vil være en virtuell representasjon av deg gjennom dagen. Fullførte du bare et løp? Se på at Bitmoji din gjør det samme. treffe trinnmålet ditt? Se ned og se Bitmoji -en din feire prestasjonen din!

Hva du trenger for Brighton & Hove Albion FC Skjorter å laste ned klokken ansikt til enheten din:

Du trenger en Fitbit smartwatch (enten et Versa, Versa SE, Versa Lite eller Ionic) og
Du trenger også en Snapchat/ Bitmoji -konto.

(SNAP eier Bitmoji, og for å koble bitmoji -kontoen din til Fitbit, må du autentisere gjennom Snapchat. Her er veibeskrivelse for å koble bitmoji -kontoen din til Snapchat -kontoen din hvis du ikke allerede har det.)

Hvordan installere klokkeflaten

Gå til “enhetsinnstillinger” under smartwatch -enheten din i Fitbit -mobilappen din.
Finn “klokke ansikt” -flisen. Velg “Alle klokker” i Clock Face Gallery (du kan finne det under “By Fitbit” -delen eller søke på begrepet “Bitmoji”).
Når du er installert, må du huske å koble til SNAP/Bitmoji -kontoen på CLOCK Face -innstillingssiden. Når du er autentisert, vil Bitmoji begynne å vises på klokken i løpet av et minutt.
Bitmoji -klokken vil fortsette å laste ned klistremerker, som kan ta rundt fem minutter å fullføre. Forsikre deg om at du holder Fitbit -mobilappen åpnes i bakgrunnen.

Bli motivert med Bitmoji

Nå som du har lastet ned klokkeansiktet, gjør deg klar til å bli motivert med Bitmoji. Ved å fullføre visse oppgaver, vil Bitmoji gjenskape din daglige aktivitet. Gjør deg klar for kondisjon og moro. aldri logget mat før? Prøv det og se bitmoji -en din bli til en avokado!

Her er Leeds United Skjorter en liste over vanlige handlinger du kan gjøre for å få bitmoji -en og aktiv (og bli deg sunnere også).

Blir aktiv: Krem av trinntellingen din? Du vil legge merke til at Bitmoji -en din er fornøyd og viser litt pep i trinnet.
Å være stillesittende: Føler du deg lat i dag? Din Bitmoji vil også ta en pause.
Fanger noen Z -er: Hvis du har bedtiden påminnelser satt og solen er i nærheten av å sette seg, kan du se raskt på klokken. Du vil merke at Bitmoji er klar for sine 8 timers Shuteye.
Lade enheten: Ta enheten av håndleddet for å lade? Ikke noe problem, din Bitmoji vil vente!
Logging av en øvelse: Treningspartnere er kjempefine -spesielt hvis de er animert! Se bitmoji -gjenspeilen din den faktiske treningen du nettopp har spilt inn med Fitbit -enheten din.
Å oppnå målet ditt: Trykk på målet ditt for dagen og se Bitmoji -en din feire med deg!
Å våkne opp: Etter at du har truffet søvnmålene dine, våkner du sammen og gjør deg klar til å knuse dagen!
Sporing av mat: matlogging kan være vanskelig, men ikke når bitmoji er der, feirer hver gang du sporer inntaket.
Loggervann: Det er viktig å holde seg hydrert. La Bitmoji få sine åtte briller om dagen også.
Sjekker været: Er regn eller snø i prognosen i dag? Bitmoji har ryggen. Et raskt blikk på klokken din vil gi deg beskjed om du vil pakke en paraply eller ikke.
Påskeegg: Vi kan ikke gi bort alle overraskelsene akkurat nå! Last ned bitmoji -klokke ansiktet og oppdag noen skjulte påskeegg underveis.

Denne informasjonen er kun til utdanningsformål og er ikke ment som erstatning for medisinsk diagnose eller behandling. Du bør ikke bruke denne informasjonen til å diagnostisere eller behandle et helseproblem eller tilstand. Ta alltid kontakt med legen din før du endrer kostholdet, endrer søvnvanene, tar kosttilskudd eller starter en ny treningsrutine.

Stephanie Smith

Stephanie Smith er Fitbits treningsredaktør. Stephanie, som er en New York City -innfødt og University of Missouri grad, har skrevet artikler for en rekke utsalgssteder, inkludert menns helse, menns fitness, Daily Burn, Active.com, Eatthis og Bodybuilding.com. Hun er spent på å spre helse- og kondisjonsmeldingen – og viktigheten av å komme i trinn – til Fitbit -brukere. NårHun oppfordrer ikke folk til å komme i bevegelse, hun liker innendørs sykling, frivillighet for dyrehjelp og vegetariske måltider.