Foto: Matt Russell /www.foodrevolutionday.com
Dette er et nydelig alternativ for tradisjonell chili con carne. Det er fullpakket med flotte ting, noe som gjør det Gamba Osaka Skjorter til et fantastisk alternativ for veggie- så vel som kjøttspisere. Jeg liker å servere den med rømme, guacamole, i tillegg til enten ris eller tortillachips, men det er helt like Portugals herrelandslag i fotball Skjorter mye som deg.

Når du får tak i denne oppskriften, hold ting fascinerende av forskjellige de typer bønner du bruker eller bytter chiliene for noen varmere varianter, hvis du vil. (Serverer 4 til 6)

Hva du trenger

Potet/grønnsakskreller

Kniv

Skjærefjøl

Måle skjeer

Stekebrett

Stor kjele

Boksåpner

Sil

Treskje

Ingredienser

500g eller 1 ¼ kg Fantastiske poteter

1 nivå teskje cayennepepper, pluss ekstra for dryss

1 nivå teskje jordkanel, pluss ekstra for dryss

1 høstet teskje jordspisskum, pluss ekstra for dryss

Havsalt samt nykvernet svart pepper

Oliven olje

1 løk

1 rød pepper

1 gul pepper

2 fedd hvitløk

Mye fersk koriander

1 fersk rød chili

1 fersk miljøvennlig chili

2 bokser med bønner, som nyre, kikerter, pinto, cannellini

2 bokser med hakkede tomater

Veibeskrivelse

Forvarm ovnen til 400? F

Skrell de fantastiske potetene i tillegg til å skjære i biter av bite-størrelse. Dryss over en klype hver cayenne, kanel, spisskummen, salt samt pepper. Drypp med olivenolje i tillegg til å kaste til belegg, og spres deretter ut på et stekebrett og sett til side.

Skrell så vel som omtrent hakk løken. Halver, desed så vel som omtrent hakk paprikaen. Skrell så vel som finhakk hvitløken.

Velg korianderbladene i tillegg til å legge til side, og hakk deretter stilkene. Deseed så vel som finhakk chiliene.

Legg de fantastiske potetene i den varme ovnen i 40 minutter, eller opp til de er myke og gyldne.

I mellomtiden, legg en stor panne over en middels høy varm, så vel som tilsett et par lugs olivenolje. Tilsett løk, paprika så vel som hvitløk og kok i 5 minutter.

Tilsett korianderstilkene, chili så vel som krydder i tillegg til å koke i ett 5 til 10 minutter, eller opp til de er myknet og rør hvert par minutter.

Tøm bønnene, og tipp dem deretter i pannen med de fortinnede tomatene. Rør godt i tillegg til å koke, reduser deretter til en middels lav varm og la være å krysse bort i 25 til 30 minutter, eller opp til det er tyknet og redusert. Hold øye med det, i tillegg til å Serbias herrelandslag i fotball Skjorter tilsette et dryss vann hvis det blir litt tykt.

Rør den stekte fantastiske poteten med chiliene dine med de fleste korianderbladene. Smak så vel som sesong med salt så vel som pepper, hvis du tror det trenger det.

Spred de oppholdsbladene over toppen, i tillegg til å servere med litt rømme, guacamole samt ris eller tortillachips.

Last ned oppskriften på matrevolutionday.com.
Bilde samt oppskrift omdekket med tillatelse fra www.foodrevolutioinday.com.

Denne informasjonen er bare for akademiske funksjoner, så vel som ikke er ment som en erstatning for medisinsk diagnose eller behandling. Du bør ikke bruke denne informasjonen til å diagnostisere eller behandle et helse- og velværeproblem eller tilstand. Inspiser alltid med legen din før du endrer kostholdet ditt, endrer søvnvanene dine, tar kosttilskudd eller starter en ny fysisk kondisjonsrutine.