OPPDATERING 13. april 2014 – Wyoming State Board of MMA har svart på kritikk av oppførselen nedenfor med følgende selvtillitskommentarer:

Alle parter, inkludert Mr.Maranhao, mente og uttalte utvetydig at Mr. Maranhao var medisinsk trygg og i stand til å fullføre kampen….

Wyoming State Board of Mixed Martial Arts står ved våre leger og tjenestemenn og har den største tillit til deres evne til å undersøke den medisinske statusen til Wyoming -deltakere. Sikkerhet er styrets primære prioritet, og alle nødvendige forholdsregler ble tatt på RFA -arrangementet 11. april for å sikre at Mr. Maranhao var trygt å fortsette å kjempe.

Igjen, takk for interessen din for Wyoming MMA.

____________________

Bloody Elbow har gjort en prisverdig jobb med fortsatt oppfølging av denne historien.

__________________________________________________________

I det som er blitt beskrevet som “et av de mest sjokkerende, kvalmende og inkompetente øyeblikkene i MMA -historien”, fikk en fighter i Wyoming lov til å fortsette å konkurrere etter å ha kollapset fra avføringen hans mellom runder på en fersk MMA -arrangement.

Nedenfor GIF (kreditt til @ZProphet_mma fra Fansided.com) taler for seg selv.

Fighters kollaps er sannsynligvis et resultat av utmattelse, dehydrering eller akkumulering av traumer. Den mye veldedige forklaringen er kanskje en dramatisk demonstrasjon av tap av vilje til å fortsette å konkurrere. Imidlertid er det tolket en ting er tydelig, denne stridende må aldri ha fått lov til å møte klokken for neste runde.

Gitt at Bloodyelbows Brent Brookhouse har lovet å følge opp Wyoming State Board of Mixed Martial Arts for å sjekke ut denne forekomsten, Real Madrid Skjorter tok jeg en beslutning om å se raskt på reguleringsordningen som vil bli utløst.

Styret eksisterer, med sine egne ord, med jager sikkerhet som deres “topp prioritet”. Å sette pris på dette er det tre deltakere som er verdt å granske, nemlig Cruz Azul Skjorter dommeren, legen ved siden av og sekundene.

Dommerne er pålagt å ha lisens hos styret. I henhold til kapittel 11 i Wyomings Nederlands herrelandslag i fotball Skjorter MMA -regler, skal en dommer “stoppe en konkurranse når en deltagers” fysiske forhold krever “eller når en deltaker” ikke demonstrerer deres beste innsats “. I henhold til denne bestemmelsen ble dommeren pålagt å stoppe denne kampen.

I henhold til kapittel 9 i Wyomings regler skal ingen kamp “fortsette” med mindre en godkjent lege sitter på ring- eller bursiden. I henhold til kapittel 9, avsnitt 1, må leger “utpekes av styret”. Dette ser ut til å være et mindre krav enn å være lisenshaver som gjør det uklart om legens er underlagt disiplinærbehandling av styret.

Til slutt må alle sekundene registreres i styret i henhold til forpliktelsene som er angitt i kapittel 7 i Wyomings regler. Igjen ser dette ut til å være et mindre krav enn full lisensiering som bare er nødvendig for “promotører, deltakere og tjenestemenn (dommer, dommere og inspektører)”

I henhold til kapittel 1 Avsnitt 2 er både dommer og sekunder enige om ikke å bryte noen bestemmelser i reglene. Brudd på retningslinjene kan føre til benektelse, suspensjon eller tilbakekall av lisensiering med styret. Disiplin ser også ut til å være tilgjengelig for ikke -lisensinnehavere med styret som har skjønn å forby enkeltpersoner som bryter retningslinjene fra å delta på fremtidige anfall.

Uansett hva middelet søkte, beskriver kapittel 12 avsnitt 3 prosedyrene for å utstede formelle klager til styret med hensyn til lisensinnehavere. Alle som er bekymret for ovennevnte burde følge prosedyrene som er angitt der for å aktivere styrets oppgave for å sjekke ut denne hendelsen.

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

ABC utsteder pressemelding etter Wyoming Fighter Collapse Incidentapril 14, 2014in “Wyoming State Board of Mixed Martial Arts”
Både bokse- og MMA -databaser klare til å registrere bare knoke som kjemper mot suspensjoner 4, 2018in “bare knokeboksing”
Dokumenterer lovligheten av bare knoke blandet kampsport 17, 2021