Ingenting smaker så bra som nostalgi, så vel som de virkelig likte rettene er de som kan levere deg tilbake til barndommen. Dessverre kan tradisjonell Thanksgiving-mat være avhengig av mange bearbeidede ingredienser, så vel som om husholdningen din er satt på deres måter, kan det være vanskelig å overtale dem til å oppgi Buh-bye til boksene så vel som bokser. Imidlertid er det verdt det. Siden matlaging med friske komponenter smaker bedre, er mye bedre for deg – Flamengo Skjorter og det er alvorlig Watford FC Skjorter enkelt. Slik har du en kalkunmiddag med hele matvarer, slik at du kan sparke boksene, men beholde alle smakene du elsker.

Hermetisert tyttebærgelé vs. hjemmelaget tyttebærsaus med oransje glede

Det vrikker. Det fniser. Det er deilig. Imidlertid inneholder hermetisert tyttebærgelé 24 gram sukker per porsjon, som er nesten hverdagsgrensen – du kan også skje 6 ts sukker på tallerkenen din. På baksiden er ferske tyttebær en supermat fra old-school, sprengt av antioksidanter. Så kjøp et halvt kilo friske tyttebær, hell dem i en kasserolle, i tillegg til å la dem småkoke ned med litt vann, appelsinjuice, samt glass. Riktignok er tyttebær terte, i tillegg til at du fremdeles kan kreve et dryss sukker. Imidlertid trenger det ikke å være overveldende søtt, så vel som du får styre mengden.

Grønn bønne gryte vs. miljøvennlige bønner og vill sopp med ristede mandler

Ah, de vintage gryteretter. Utrolig beige, du kan knapt anerkjenne en grønnsak. Mellom smøret, krem av soppsuppe, så vel som stekt løk på toppen, er miljøvennlig bønne grytol sidefat. Imidlertid er selvfølgelig ferske miljøvennlige bønner så vel som vill sopp med lite kalorier i tillegg til helt deilig. Sauter sopp i ekstra jomfru olivenolivolje, rør inn finhakket sjalottløk i tillegg til hvitløk, samt brett inn de miljøvennlige bønnene, kok opp til møre-crisp. Et dryss av ristede mandler gir knase.

Bokset fylling kontra fullkornsoppstilling med friske urter

Forsto du den andre komponenten FC Porto Skjorter i en typisk boks med fylling er mais sirup med høy fruktose? overholdt av noen komponenter som bare en kjemi -trainee kan forstå. Oversettelse: Du serverer husholdningens finjusterte karbohydrater, dehydrerte grønnsaker, samt falske smaker. Du forstår hva som er like enkelt som å åpne en boks? Å rive opp et brød med crusty fullkornsbrød! Det er til og med en morsom oppgave for bithender, hvis du har noen minihjelpere på kjøkkenet. Kast det revne brødet med sauterte løk, gulrøtter, samt selleri, duskregn med fjærkrebestand med redusert natrium, samt tilsett et par enorme håndfull hakkede friske urter. Stapp den i ovnen.

Denne informasjonen er bare for akademiske funksjoner, så vel som ikke er ment som en erstatning for medisinsk diagnose eller behandling. Du bør ikke bruke denne informasjonen til å diagnostisere eller behandle et helse- og velværeproblem eller tilstand. Inspiser alltid med legen din før du endrer kostholdet ditt, endrer søvnvanene dine, tar kosttilskudd eller starter en ny fysisk kondisjonsrutine.

Becky Duffett

Becky Duffett er en medvirkende ernæringsredaktør for Fitbit så vel som en måte å forfatterne med en entusiasme for å spise godt. Hun er en tidligere Williams-Sonoma-kokebokredaktør samt utdannet ved San Francisco Cooking School, og har redigert mange kokebøker samt utallige oppskrifter. City Living har gjort henne til en spinnmisbruker – men hun vil fremdeles heller sykle på hest. Hun bor i det søteste samfunnet i San Francisco, koster helger på bondemarkedet, og prøver å sjekke ut på bakeriet, i tillegg til å steke enorme middager for venner.