av Matt Meinrod

Etter hver enorme IFBB -konkurranse liker jeg å gjøre et ettertid på hele arrangementet som var. I år hadde Mr. Olympia meg forventet noe spesielt, men på mange metoder var det bare selskap som vanlig. Men’s Open inneholdt fremveksten av enorme Ramy, Jay’s Return, samt en omkamp fra fjorårets to i Phil samt Kai. I 212 -divisjonen Gremio Skjorter kom Flex Lewis forutsigbart tilbake for å vinne sitt andre mesterskap. På kvinnesiden av sporten så vi markedet Staples Iris Kyle, Adela Garcia, Nicole Wilkins, samt en trio av ukjente familiemedlemmer skyter opp plassering i bikini. I tillegg til den stigende stjernen i IFBB, vant Dana Linn Bailey, som har betatt fansenes øyne de siste par årene, den sportslige WPD Olympia Championship. Risikofri for å oppgi at vi ikke så mange opprør, men nøyaktig hvor best var de endelige resultatene da helgen gjaldt nær? Her er mitt håndtak all handlingen.

I menns åpne kroppsbygging kom Phil Heath inn “On” da igjen i fredagskveldens fordommer, samt smalt døra på mulighetene til at noen slo ham for sin tredje tittel på rad på lørdag.

Slik det ser ut, vil ikke bare noen som Kai, Dennis, Rhoden eller Ramy krav til å finne inn på deres beste tid, men Phil vil kreve å finne Montpellier HSC Skjorter noe av for at døren skal åpnes på alle typer muligheter for en opprørt. Han er like godt i samsvar med kondisjoneringen, muskelmassen, så vel som full muskelmasse, samt polert presentasjon for å underholde en konkurrent som ikke treffer personlige best. Kai Greene kan ha vunnet publikum, men han hadde ikke tilstrekkelig bensin i lagringstanken til å pusse ut Phil. Tross alt er Phil Heath gaven – så vel som han fortjente denne seieren.

212 Bodybuilding Division var noe som ligner på det frie. Flex Lewis i 1. så vel som David Henry i 2. plass var en siste sammenkobling som alle i markedet kan gå med på. Noen kan antyde at Jose Raymond kan gli inn i den andre posisjonen, men uenigheten er ikke en slam -dunk. Flex har ekstremt spesiell genetikk som sannsynligvis vil gå uimotsagt, så vel som Heath, han vil kreve å finne inn, så vel som noen andre vil kreve å finne i lys for å til og med ha en samtale om en opprørt. Kevin English på 3. plassering har meg så vel som omtrent alle i markedet som klør seg i hodet. I det minste kom han ikke bort med en suksess som noen forventet.

Flytter til kvinnesiden av Ms. Olympia -konkurransen; Jeg har ekstremt andre inntrykk enn menns klasser. Bikini-divisjonen så familiemedlem ikke-navn kvinnene på topp 3 i Ashley Kaltwasser, Yeshaira Robles, samt Stacey Alexander. De tunge favorittene, Nathalia Melo, India Paulino, samt Amanda Latona satte inn henholdsvis 4., 5., samt 6. plass. Jeg vil oppgi at disse plasseringene alle var ute av smell, men for å være sannferdig – hvem bryr seg? Alle seks er superglødende så vel som Ideal 10-tallet. Å sutre over hvem som burde ha er tilgjengelige i hvilket kjøp er ganske halt. Alle kvinnene i denne divisjonen vant det genetiske lotteriet og burde legge seg med en “perma-smile” hver natt.

Fitness er en divisjon som virkelig har meg på vippe. Alle som ser på huset så vel som til stede på Orleans Arena, så Oksana Grishina slå ut Adela Garcia for sin aller første frk. Olympia -tittelen. Til frustrasjonen fra mange av de 10.000 fansen som var til stede, trakk Garcia ut sin 8. tittel over Oksana så vel som Arnold tradisjonelle mester Tanji Johnson. Hvis jeg har en banke mot Grishina, er det at hun har brukt nøyaktig samme rutine på Arnold tradisjonell så vel som Olympia på minst de siste to årene. Som idretts mange kreative idrettsutøvere vil jeg se mye mer fra henne. Hun satte baren utrolig høy og nå må online så mye som den. Når det gjelder Adela, har jeg ikke noe konsept SL Benfica Skjorter hvorfor hun får disse gevinstene. Hun er sliten, aldrende, så vel som rutinen hennes er et tilbakeslag til 90 -tallets Gloria Estefan Miami Noise Machine, “Conga,” hit singel.

I figur stormet Nicole Wilkins tilbake etter noen få nylig skuffende finaleplasseringer for å få seieren over heftige konkurrenter Erin Stern, Candice Keene, samt Heather Dees. Wilkins kom mye hardere ut enn vi noen gang har sett henne før. Dommere liker å se modifisering så vel som Nicole levert. Folk banket på at hun kan ha mistet kvinnen ved siden av sjarmen til fordel for en mye mer muskuløs kroppsbygning, men endringene lønnet seg tydelig da hun tilsynelatende løp bort med pokalen. For meg var det fantastisk å se henne gi dommerne så vel som fans noe nytt. Jeg begynte å bli bekymret for at hun endte opp med å bli irrelevant, men henne så vel som trener Hany Rambod prøvde ut en ny formel så vel som den lønnet seg i spar. Som dette resultatet for Nicole.

Og i den nye kvinnes kroppsdivisjon Uber Superstar DANa Linn Bailey knuste konkurransen sin på den aller første WPD -Olympia noensinne. IFBB valgte å velge en mindre så vel som mye mer omsettelig kropp i DLB som har en av de mest betydningsfulle fanbasene i sporten bare redd for Phil Heath så vel som Jay Cutler. Ikke bare var dette den beste flyttingen fra et kroppssynspunkt, det var den beste flyttingen fra et PR og reklameperspektiv. DLB er den typen idrettsutøver som kan globalisere sporten. Hun er Punk Rock Cory Everson; Vanskelig hell for tunge favoritter Karina Nacimento så vel som Juliana Malacarne.

Totalt sett trodde jeg at dommerpanelet traff en homerun i tillegg til at de sementerte noen positive krefter i Heath, Lewis, Wilkins, samt Dana Linn Bailey som Bonafide -ambassadører av sporten så vel som i IFBB.