Min siste publiser om forberedt laget Pico de Gallo hadde en kommentar om at forhåndshakket grønnsaker er dyre. Sant, ekstremt sant.

Her er trikset mitt: Jeg går først til de forhåndshakkede så vel som organiske deler av butikken. Hvis noe er på lederens spesielle eller salg, får jeg tak i det. Hvis ikke, får jeg (motvillig) grønnsakene i tillegg til å hugge dem selv.
Mine mest aktuelle videoer

Ansiktsmaske for løping eller gå utenfor tips
Face Mask Ideas for Running eller Walking Out under Coronavirus -utbruddet. Må du ha en avtale med maske så vel som de beste valgene for løpere.

Flere videoer

0 sekunder på 7 minutter, 15 sekunder

Neste
Før vi var fremmede gjennomgang
09:42

Bo
00:00
08:21
07:15

Hvis du ser, kan du se at Pico de Gallo har et 50% klistremerke på utsiden

Og i går dro jeg inn i butikken for Seltzer samt gikk av den organiske delen for å se om det var noen form for avtaler. Jepp! Jeg scoret en pakke med organisk grønnkål så vel som det endte opp med å bli middag!

Det du må huske på å få noe spesielt som det, er at du sannsynligvis må spise det ganske snart med tanke på at det kommer nær utløpsdatoen.

Så jeg forberedte grønnkålen for å spise til middag. Hvis du ikke er kjent – du kan lage mat med grønnkål eller lage grønnkålflis, men hvis du vil spise den som salat, må du la den marinere med dressing for å myke opp. Mye Hippie Dippie Peeps telefonsamtaler denne “massert grønnkål”.

Jeg kastet all grønnkålen i en enorm miksebolle samt tilsatt TJs peanøttdressing samt flytende aminos. Bland den så vel som beliggenhet i kjøleskapet til middag.

Volumet av salaten gikk betydelig ned i masseringsprosessen.

Jeg toppet den med en quorn “kalkun” -burger så vel som mandler.

Morgen

I morges våknet jeg i tillegg til at jeg var forberedt på å slå opp yoga. Til slutt. Jeg scoret et Groupon -tilbud for 10 klasser på mitt foretrukne yogastudio denne uken, samt tok en beslutning om at det var et tegn. Dessverre trodde jeg at klassen var klokka 06:30, men den startet virkelig klokka 06.00, så jeg savnet den. Jeg skal på fredag ​​morgenklassen. Love. I stedet tok jeg en 3 kilometer lang tur i tillegg til en planke.

I ettermiddag driver jeg med en metode triatlonløp med gruppen. Vi gjør en kort løp, sykkel samt svømmer for å få en følelse av overgangene. Jeg har ikke noe konsept hva jeg skal ha på meg! Jeg har ikke en triatlon passform, så vel som ikke virkelig vil svømme i rutinemessige løpeklær.

Det er en baklengs tri, så det er ikke som jeg kan svømme i badetøyet mitt, så vel som å ta på løpshorts eller noe. Jeg vil mest sannsynlig bare ha på å løpe capris så vel som en lagringstank for hele saken, så vel som telefonsamtaler det bra. Løpet er denne søndagen, så jeg har ikke tid til å prøve forskjellige ting i tillegg til at jeg ikke vil bruke penger på en passform med tanke på at jeg ikke er sikker på at jeg vil gjøre dette igjen …

Frokost!

Siden jeg ønsket å slå opp yoga, la jeg en av de Morningstar -smørbrødene i mikroen, så vel som denne Dole Shaker ut for Ben å spise til frokost. Jeg prøvde å være rask, så jeg kan komme ut døra!

Deretter droppet jeg en beholder med TJs sjokoladedekket espressobønner så godt som de gikk overalt! Ha. Så mye for å rushing. Har du noen gang prøvd å feie opp noe slikt? Det er som å prøve å flokke klinkekuler. Ikke lett.

Frokosten min – en pannekake med 1/3c eggslagere, 1/4 havrekli, kanel, natron samt gode tilbud på nøttesmør. pluss gode tilbud på iste kaffe – ikke siden jeg krever det, siden denne batchen smaker ekstra velsmakende

Er jeg rar

Jeg hører ikke på musikk på dagtid. Jeg begynte bare nylig å høre på musikk mye mer i bilene og lastebilen min til og med! Jeg ville slå den på noen ganger tidligere, men ikke ofte. På college var pendlingen min omtrent en time til institusjon så vel som jobb så godt som jeg bare ville høre på NPR eller ingenting. Jepp, bare sitte i stillhet med hodeskikkene mine i tillegg til å kjøre. Jeg tror det er siden jeg har det så godt i tankene mine (noe som ikke er en flott ting) så godt som jeg krever å chillax, men kanskje jeg bare er en rar.

Spørsmål: Er jeg rar? Er du rar?

Lytter du til musikk på jobb eller mens du gjør institusjonsarbeid? I bilen?

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

DelePost

Dele

Fortsett å velge disse:

7 triks for å kjøre din fineste online løp Del 2 – Podcast 124

7 triks for å kjøre din fineste online løp Del 2 – Podcast 124

Nøyaktig hvordan du kjører ditt fineste online løp. 7 ideer for å løpe et online løp. Run Eat Repeat Podcast 124 – Del 2 av Online Race Ser

De aller beste bekreftelsene for løpere

De aller beste bekreftelsene for løpere

Her er en liste over 51 positive bekreftelser for løpere. Jeg påpekte disse på Instagram i dag siden du kanskje ikke kjenner igjen

15 hurtigkjørte snackideer

15 hurtigkjørte snackideer

Hva du skal spise før du løper så vel som når du skal spise. 15 Quick Pre Run Snack Concepts for New Runners samt trening for et halvt maraton

21 Finest Running Tunes -spilleliste 2020

21 Finest Running Tunes -spilleliste 2020

Kjører spilleliste 2020. 21 Finest løpende melodier i oktober 2020. Løp raskere i tillegg til å ha det gøy med ny musikk så vel som alle

Løping Kos deg med å jobbe så vel som fra du vinner – 132

Løping Kos deg med å jobbe så vel som fra du vinner – 132

Så mange oppdateringer! La oss snakke om Beat Saber – har du spilt? California Wildfires – gjør det vanskeligere å løpe! Yoghurt

Run Eat Repeat Podcast 89 Finest online anbefalinger samt verste podcast recs

Run Eat Repeat Podcast 89 Finest online anbefalinger samt verste podcast recs

Podcast som dekker den aller beste matferien så vel som verste nye podcastforslag – eller showene som rotet meg. Kjører n

⚡ av Shareaholic

.