Hvis du har lest RER i mye mer enn en dag, er det ganske tydelig at jeg har tatt mange dårlige avgjørelser …

Som den gangen spiste jeg en hel kaninkake på en tør …
Mine mest aktuelle videoer

Maraton treningsdag 3
Marathon Training Video Diary – Dag 3. Løp Journal Inspekten i med Run Eat Repeat

Flere videoer

0 sekunder på 51 sekunder

Neste
4 minutters trening for lavere kropp for løpere
04:49

Bo
00:00
08:21
00:51

Den gangen jeg holdt meg til kl. 04.00 for å glede meg over det kongelige bryllupsarrangementet dagen før jeg startet en ny jobb …

Denne debakten …

eller hele “sidebun” -fasen.

Hva tenkte jeg? (Men nøyaktig hvor bedårende er søsken min her?)

Men jeg tror de aller beste verste beslutningene i livet mitt ennå ikke finner siden jeg abonnerte for at Born skulle løpe 30 mil løp.

Det er et ultra -maraton etter mening = Ultra -maraton er noe mye mer enn et maraton aka 26,2 mil.

Men mens jeg undersøkte ultra -maratonopplæringsplaner, oppdaget jeg at mange treningsplaner så vel som ideer er for 50 mil løp.

Heldigvis sendte min 5. foretrukne person i verden = Steve, sendte meg en treningsplan for BTR 30 Miler. (Hva? Du holder ikke en oppdatert liste over dine foretrukne mennesker?)

Sjekk ut hans Born to Run Training Plan her

Steve delte også programhøyden så vel som det var da jeg tok en beslutning sannsynligheten for at jeg dør 18. mai er ganske høy. Det er greit at jeg har levd et fullt liv.

Den høydeprofilen skremmer meg mye. Imidlertid satte Steve det i synspunkt – dette er ikke et løp, det er en vanskelighetsgrad, så vel som det er akkurat slik jeg skal teknikk det.

Årsaken til at jeg abonnerte på dette løpet er siden det holdes i Los Olivos, CA, så vel som etternavnet mitt er Olivas – jeg trodde det var en indikasjon fra Jesus om at jeg må gjøre det.

Jeg likte også “Born to Run” -boka, så vel som at det ville være andre fans på løpet. Vi camper ut så vel som det er et baneløp – så dette kommer til å bli en opplevelse for meg mye mer enn noe annet. Jeg har hørt deg “fest hardere enn du løper”, så vel som det sier mye med 30 mil foran deg! Så vi får se nøyaktig hvordan dette går!

Min overgrepsplan for 30 Miler -treningen er:

Fortsett å gjøre det jeg gjør hverdager, men legg til en ekstra lang løp enten før eller etter min normale langløp. Tanken er at ryggen til ryggløp hjelper kroppen din brukt til tid på føttene med mindre fare for å bli skadet i løpet av en utrolig lang løp.

Sideanmerkning: Dette innlegget om aktivt om “Hvordan kjøre ditt aller første Ultra Marathon” til:

Melde deg på

Gå ned i vekt

Gjør rygg mot rygg løp

Øv på ernæringen din under løp

I det kjøpet -> å miste vekt er over rygg mot rygg! Gal.

Jeg tror å gjøre B2B lange løp kommer til å gjøre meg sulten enn normalt, så jeg tror ikke det er realistisk. Men hvis noen har en magisk vekttap -pille, send den på min måte!

Målene mine for 30 mil -løpet er å:

1. Fullfør

2. Ikke bli skadet

3. Ha det gøy !!!

4. Kryss den av oppføringen min, så vel som aldri gjør det igjen.

Så ja, min “trenings” -plan er ikke virkelig en fast treningsplan med ordnede løp – jeg vil bare bruke tilstrekkelig tid på å løpe at jeg ikke dør der ute. I tillegg til å vurdere at jeg er utrolig ikke “type A”, er dette bra for meg.

Steve trener de eneste løperne, så du må inspisere dem hvis du er loco. Jeg indikerer regionalt til SoCal så vel som vi alle vil løpe sammen som en enorm gledelig familia.

Spørsmål: Hvis jeg dør på løpet, må jeg bli begravet i løpeklær eller noe fancy ??

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Fortsett å velge disse:

Disney World Marathon Training Week 1

Disney World Marathon Training Week 1

Dopey difficuLty Training Week 1 Vel … da jeg tok en beslutning om å registrere meg for å drive den dope vanskelighetsgraden forrige uke var jeg hovedsakelig overraskende

OC Marathon Training Plan samt Race Discount Rate Code

OC Marathon Training Plan samt Race Discount Rate Code

Maraton så vel som Half Marathon Training Plan Intermediate for å bli raskere eller PR. For løpere med et tidsmål. Stamina Traini

Kjør raskere 5 -dagers vanskeligheter med kunngjøring

Kjør raskere 5 -dagers vanskeligheter med kunngjøring

Kjør raskere ideer så vel som strategier. 5 dagers løp raskere vanskeligheter for løpere på alle nivåer så vel som tempo. Oppdag nøyaktig hvordan du kan bli raskere

veldig første halvmaraton ideer og mye mer spørsmål og svar fra april

veldig første halvmaraton ideer og mye mer spørsmål og svar fra april

Nye bekymringer så vel som svar. Veldig første halvmaratonideer – siste øyeblikk før løpet. Mine foretrukne sitater fra bøker så vel som MOV

Marathon Training Week 4 Running, Eating samt leseoppdateringer

Marathon Training Week 4 Running, Eating samt leseoppdateringer

Marathon Training Week 4. Disney World Dopey Vanskelighetsoppdatering. Food Diary så vel som bøker å høre på mens du løper

Halvmaraton i 10 uker

Halvmaraton i 10 uker

Halv maraton treningsplan. Gratis 10 ukers halvmaratonrutine med løping så vel som strekkdager. Race Day Packing Listing An

⚡ av Shareaholic

.