I fjor sendte morgenen til Boston Marathon.

Senere samme dag gikk to bomber av i nærheten av Boston Marathon -målstreken og drepte og skadet tilskuere og løpere på og i nærheten av banen. Vennene mine var der, mine medløpere var der og hjertet mitt var der også. Det slo hjem, og jeg kan ikke forestille meg hva menneskene der gikk gjennom den dagen.

01:45

Når jeg ser tilbake synes jeg det er interessant at jeg la ut de inspirerende historiene før jeg kjente hendelsene som ville utfolde seg. Og nå mye mer enn noen gang tror jeg at vi trenger å fokusere på de positive historiene, på å helbrede og komme videre.

En tilskuer skadet ved fjorårets Boston kommer tilbake som løper i år.

Runner skadet i fjor kommer tilbake til løp.

Hvorfor jeg kjører Boston Marathon igjen.

6 L.A. Løpere går tilbake til Boston

Noen løpere føler at de må gå tilbake og kjøre den.

(kilde)

Du kan glede deg over Boston Marathon i dag …

Universal Sports Network vil levere eksklusiv levende nasjonal dekning av Bostons legendariske begivenhet fra kl. 08.30 til kl. Et.

Det vil være en direktesendt strøm på universalsports.com av Boston Marathon, og har også en “Finish Line Web Cam” som viser alle løpere når de krysser målstreken.

Lykke til til at alle løper i dag! Vi tenker alle på deg !!

Spørsmål: På en skala fra 1 til 10. Hvor motivert er du denne uken?

Hva Boston Marathon kansellering indikerer for løping – Podcast 125

Hvordan Boston Marathon kansellerte påvirker alle løpere i 2020. Vil løpet ditt være virtuelt? Chaning min lange løpsdag og bo

Major Marathon Race -registreringsfrister

Liste over de største maratonene i USA og datoer for å registrere seg for hvert løp. Frister og krav for å kjøre NYC Mara

AFC Half Marathon Race Recap and Photos

Amerikas fineste by (San Diego) Half Marathon Race -resultater og oppsummering. AFC Half Marathon -bilder. Løper inn

Boston Marathon mandag, men en virtuell 5K

Jeg drev Boston Athletic Association Virtual 5K i dag! Og det er maraton mandag, vel, det er teknisk 5k mandag … men t

Trening for Boston Marathon Video Series Vert Hello!

Hallo! Jeg er vertskap for en videoserie som heter ‘10, 000 miles to Boston ’med Hylands drevne! Vi følger et team av Heale

10 beste bilder fra Boston Marathon Weekend Day 1

Boston Marathon Weekend Recap. Moro fra Boston Marathon Expo, Food, Fullfør Line, løp og hotell. Baa 5k løp og møtes